Om oss

Vi er en sjømatgrossist med mer enn hundre års erfaring i bransjen. Til daglig leverer vi sjømat og kjøtt til horeca-markedet på det sentrale Østlandet, og er kjent i hele bransjen for råvarer av topp kvalitet og den beste servicen.

Koronaviruset har rammet hele markedet hardt. Lageret vårt er fult av de flotteste råvarer, og vi åpner nå for enkel handel og utkjøring til privatmarkedet.

Historie

NFood er et nytt selskap med hundre års erfaring. Vi kjemper for å glede norske ganer. Vi legger familieæren, kunnskapen og kjærligheten til maten i arbeidet. Vær så god.
1946 dro Petter Naustvik fra Vega-øyene. Havet var gavmildt, men fiskeren ville noe mer for seg og sin familie. Med hjerne og hjerte fylt av kunnskap, driv og lidenskap startet han en grossistforretning i hovedstaden.
Petter Naustvik AS var en personlig leder. Han kjente alle som jobbet der; han kunne pakke fisk, kjøre truck og var vennlig både mot kunder og leverandører.
Noen år senere ble hans sønn Per Naustvik en del av bedriften og førte videre familietradisjonene.
Førti år etter Pers inntreden gikk han og sønnen Stein sammen og etablerte Naustvik Storkjøkken. Etter over femten års drift ble denne grossistforretningen en del av et større selskap.

I 2011 lanserte vi NFood. Vi bestående av tre blad Naustvik – Stein, Christopher og Carl Christian. Og flere andre. Vi tar ansvar for kundene, produktene og de ansatte.

NFood skal være den naturlige kvalitetsleverandøren av fisk og vilt på det sentrale Østlandet.

Gå til top
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
X